Winkelwagen

Algemene voorwaarden


Kralenkraam.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 18073016. Ons BTW nummer is NL1521.06.443.B01.

Bestellingen.
Als u een bestelling plaatst krijgt u hiervan altijd een bevestiging per email. Als dit niet het geval is dan is de bestelling niet aangekomen. U kunt dan contact opnemen via ons emailadres info@kralenkraam.nl

Betaling.
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden.
Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL80INGB0005076142 t.n.v. Kralenkraam te Oisterwijk.

Levertijd.
Bestelling worden binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden.
U dient er rekening mee te houden dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.

Verzending.
De verzending van uw bestelling zal geschieden via TNT post.

Verzendkosten.
Kralenkraam.nl rekent geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland vanaf 25 euro. Bij bestellingen tot 25 euro bereken wij 2,95 euro verzendkosten.
Kralenkraam.nl rekent geen verzendkosten voor bestellingen in Europa vanaf 35 euro. Bij bestellingen tot 35 euro berekenen wij €4,95 verzendkosten.

Aanbiedingen.
Alle aanbiedingen van Kralenkraam.nl zijn vrijblijvend en zolang de voorraad strekt.

Privacy.
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief.
De persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Maat- en kleurverschillen.
Daar veel producten handgemaakt zijn dient u rekening te houden met geringe maat-en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke kleine afwijkingen geven de klant niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. Boeken en tijdschriften kunnen niet geruild worden

Klachten.
Wij verzoeken u de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren.
Hebt u onverhoopt klachten over een door ons geleverd product, neem dan contact met ons op per email: info@kralenkraam.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk naar een oplossing zoeken.

Alle teksten en afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Kralenkraam.nl. Zonder toestemming van Kralenkraam.nl is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van de teksten en afbeeldingen van deze site.